Veel gestelde vragen:

-Welk merk folie gebruiken jullie?
Wij gebruiken folie van de topmerken X-pel en Suntek.
-Welke voorbereidingen moet ik als klant treffen?
De auto dient vooraf gewassen te worden van de buitenkant en de binnenkant(i.v.m. de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in kofferruimte thuislaten.
-Is de keuze van de folie van invloed op de prijs?
Nee, de keuze van de folie heeft geen invloed op de prijs.
-Geldt er een wettelijke beperking voor het tinten?
Ja, echter alleen op de voorste 2 draairamen, deze mogen tot maximaal 55% getint worden. Alle overige ramen kunnen onbeperkt worden getint.
-Wordt de folie op de voorste 2 draairamen gemeten?
Ja, wij hanteren dezelfde meet apparatuur als de politie, waarmee wij exact kunnen meten tot hoe ver het glas getint is en u krijgt bij ons ook een certificaat erbij.
-Is getint glas af fabriek warmte werend?
Nee, warmtewering kan alleen worden verkregen door het monteren van een window film. Al onze folies zijn voorzien van een filmlaag die het mogelijk maakt om warmtewering te realiseren.
-Wordt de ontvangst van de TOM TOM en GSM niet verhindert bij het monteren van een window film?
Nee, wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit window film zodat wij er zeker van zijn dat er nooit geen weerstand op zal gaan treden.
-Aan welke zijde wordt de folie geplakt?
De folie wordt aan de binnenzijde van de raam geplakt.
-Is de folie geschikt voor achterruitverwarming?
Ja. Het is zelfs zo dat door de folie de ruit 80% minder zal beslaan. Dit heeft als voordeel dat daardoor de achterruitverwarming minder vaak hoeft te worden gebruikt.
-Is de folie krasbestendig?
Ja. Indien dat niet zou zijn, dan zou de folie al bij het openen van de ramen krassen vertonen. De toplaag van de folie is uiterst hard, krasbestendig en heeft een lange levensduur. (bij normaal gebruik)