Werkwijze

Voor veel mensen is het tinten/blinderen van een auto een nieuwe ervaring en wij bij Tint4All begrijpen dat ook. Voor ons is het dus ook belangrijk dat u moet weten dat uw auto bij ons in goede handen is. Wij behandelen elk voertuig alsof het ons eigen voertuig is.
Wat heel erg belangrijk is bij het tinten/blinderen van een auto is dat de auto van binnen en van buiten schoon is! Dit heeft te maken met de stofgevoeligheid van de folie. Wij bij Tint4All willen een zo mooi mogelijk product afleveren dus zorg ervoor dat de auto schoon is en alle overbodige spullen zoals een kinderzitje uit de auto verwijderd zijn.
U kunt samen met ons de gewenste tint voor uw auto uitzoeken en u kunt daarbij rekenen op professioneel advies over welke tint voor u het meest geschikt is. Wij van Tint4All leveren kwaliteit folie in de sterktes van 5%, 20%, 35%, 50% en 70% lichtdoorlatend zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.
Nadat u de auto heeft gebracht om te laten tinten/blinderen begint het proces. Als allereerste lopen wij de auto nog even na om te controleren of de auto niet te vuil is. Daarna leggen wij de folie op de buitenkant van de auto om de folie op maat te maken en de vorm erin te maken. De folie is van zijn eigen plat/vlak en een autoraam zit altijd een bolling in daarom zal zonder dit proces de folie nooit goed kunnen zitten. Als dat eenmaal gedaan is maken we voor de zekerheid de binnenkant van de ramen nog even zuiver voordat we de folie op professionele wijze aan de binnenzijde monteren.
Als uw auto eenmaal klaar is doen wij nog even de ramen en rondom de ramen alles schoon maken voor een mooi eindresultaat. Wij van Tint4All nemen dan contact met u op dat uw auto opgehaald kan worden. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om uw auto af te zetten omdat er niemand met u mee kan dan bieden wij van Tint4All aan om u kosteloos af te zetten en op te halen in het centrum.
Wij geloven in kwaliteit in plaats van snelheid!