Dot-Matrix

Tint4All heeft een eigen Dot-Matrix methode ontwikkeld

Dot-Matrix behandeling

Wij minimaliseren de lelijke witte luchtranden rondom achterruiten met speciale producten en een speciale techniek. Deze “witte randjes” ontstaan doordat de stippen van de keramische coating aan de binnenzijde van de ruit, de folie omhoog drukken en in deze tussenruimte lucht aanzuigt wat een witte zilveren rand veroorzaakt. Voor sommige mensen is dit een doorn in het oog en bij Tint4All gaan wij net een stap verder en bieden in ons pakket (tegen meerprijs) de Dot-Matrix behandeling aan waardoor de kwaliteit van de getinte ramen vrijwel niet meer te onderscheiden is van origineel af-fabriek getint glas.

Jarenlang zijn wij van Tint4All bezig geweest met het zoeken en testen van diverse technieken en producten om het Dot-Matrix probleem op te kunnen lossen. Na heel vaak proberen met vallen en opstaan hebben wij uiteindelijk de oplossing gevonden!

En……….. Het werkt!
Maar vergis u niet!

Zonder de juiste techniek, producten en meerdere jaren ervaring te hebben op het gebied van ruiten tinten zal het u nooit lukken om een mooie afwerking te krijgen! Zelf de meest ervaren tinters zullen dit zo niet voor elkaar krijgen.

Hulsenweg 11, 6031 SP Nederweert

Tint4All reviews

5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐  (68 Google reviews)

“Zeer professionele, snelle, eerlijke pur sang ondernemer die zijn vak in alle facetten verstaat. Blindering is zo strak aangebracht alsof de auto zo fabriek af geleverd is. Indien je op zoek bent naar vakwerk en kwaliteit blindering op je autoramen is dit de PLACE 2 BE. Zeer tevreden over het resultaat en voor de uitvoering een 10++ (VW Golf 30-12-2021)”

Anita van Gompel-Cairo

“100% tevreden! Vriendelijke eigenaar die eerlijk advies geeft en zeer professioneel werk aflevert met kwaliteitsfolie tegen een goede prijs!

Zeker een aanrader!”

Anke van Bree

Full Service Ramen tinten

Met certificaat

Neem contact op