Dé beste ramen tinter

Tint4all brengt raamfolie onzichtbaar aan, zonder storende randjes.

► PERFECTIE ◄

Geen ruimte voor fouten

Voor veel mensen is het ramen tinten of ramen blinderen van een auto een nieuwe ervaring. En wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste installateur te kiezen. Voor ons is het belangrijk dat u weet dat uw auto bij ons in goede handen is. Iedere auto behandelen we alsof het ons eigen voertuig is. Bij Tint4All is er geen ruimte voor fouten en worden alle ramen getint door Joost zelf. 

Hieronder geven we u enkele nuttige tips bij het selecteren van het juiste tint bedrijf.

Hoe kies u de juiste installateur?

Kies altijd voor een erkend installateur met certificaat en garantie

Kwaliteit kost geld. De laagste prijs betekent vaak de minste kwaliteit

Ramen tinten is een vak apart en vereist jarenlange ervaring

Vraag naar referenties of zoek op internet naar reviews

Vraag naar de ervaring van de tinter die het werk doet.

Waarom een schone auto?

Wat heel erg belangrijk is bij het tinten of blinderen van autoramen is dat de auto van binnen en van buiten schoon is. Dit heeft te maken met de stofgevoeligheid van de folie. Tint4All wil altijd een zo mooi mogelijk resultaat afleveren en vragen u er voor te zorgen dat de auto schoon is en alle overbodige spullen, zoals een kinderzitje uit de auto verwijderd zijn.

Kies de juiste raamfolie

Samen kiezen we de gewenste tint voor uw auto uit en houden rekening met uw persoonlijke voorkeur. Uit ervaring weten welke tint en welke raamfolie voor u het meest geschikt is.

Tint4All gebruikt alleen HP (of  nano ceramic) raamfolie van de beste kwaliteit (Johnson Window Films) in de sterktes van 5%, 15%, 30%, 45% en 70% lichtdoorlatendheid. Iedere folie heeft specifieke kenmerken en voordelen die we u kunnen laten zien er ervaren.

Klaar terwijl u wacht?

We nemen ruim de tijd om uw autoramen te tinten en dat duurt een paar uurtjes. Wilt u wachten dan kan dat, maar niet in de werkruimte. Deze moet altijd stofvrij blijven als we een auto gaan tinten. Ons advies is om de auto te brengen en op te halen als deze klaar is. Komt u van wat verder weg, dan kunt u in onze luxe wachtruimte (met maximaal twee personen) verblijven of u bezoekt u het gezellige centrum van Weert, waar we u dan naartoe brengen en uiteraard ook weer komen ophalen.

Nadat u de auto heeft gebracht, om de ramen te laten tinten of blinderen, controleren we uw auto op vuil of stof. Daarna leggen wij de folie op de buitenkant van de autoramen om de folie op maat te maken en de vorm erin te maken. De folie zelf is vlak terwijl een autoraam altijd een bolling heeft. Raamfolie zal dus nooit direct passen en moet altijd in de juiste vorm op maat gesneden worden.

Raamfolie brengen we vakkundig aan

Voor de zekerheid maken we de binnenkant van de ramen nog even schoon voordat we de folie op vakkundige wijze aan de binnenzijde naadloos aanbrengen. Door onze ruime ervaring is dit voor ons routine.

Als alle ramen getint zijn en uw auto klaar is maken we rondom alle ramen schoon voor een mooi eindresultaat. Wij nemen contact met u op om de auto op te halen zodra deze gereed is. Bent u niet in de gelegenheid om uw auto zelf te brengen en te halen dan zorgen we voor kosteloos vervoer naar het centrum van Weert.

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn voor ons het belangrijkste!

Hulsenweg 11, 6031 SP Nederweert

Ramen tinten kan bij iedere auto

Tinten van ramen geeft een luxe en mooie uitstraling aan je auto. Kies voor de juiste folie en profiteer daarnaast van de warmtewerende werking van onze raamfolies.

Ramen tinten voor een zakelijke look

Steeds vaker zien we zakelijke auto’s in onze werkplaats. Het tinten of blinderen van ramen geeft een zakelijke privacy look aan uw auto. 

Ramen tinten voor sportieve look

Tint4All heeft al heel water meters folie aangebracht op de meest luxe sportauto’s. De kwaliteitsfolie van Johnson Window Films zorgt voor een echte upgrade van je bolide.

Tint4All reviews

5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐  (68 Google reviews)

“Zeer professionele, snelle, eerlijke pur sang ondernemer die zijn vak in alle facetten verstaat. Blindering is zo strak aangebracht alsof de auto zo fabriek af geleverd is. Indien je op zoek bent naar vakwerk en kwaliteit blindering op je autoramen is dit de PLACE 2 BE. Zeer tevreden over het resultaat en voor de uitvoering een 10++ (VW Golf 30-12-2021)”

Anita van Gompel-Cairo

Via een kennis hier terecht gekomen, er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die dit uitvoeren maar ik wil dat het fatsoenlijk en goed word gedaan.
Wat dat betreft zit je hier helemaal goed !
Aardige eigenaar die zijn vak verstaat en de folie monteert met veel passie en vakmanschap.
En de auto word pas afgeleverd wanneer alles perfect is
Kwaliteit staat hier op nummer 1.
Wil je je ramen laten tinten, dan moet je hier zeker even informeren, goede prijs voor de kwaliteit wat geleverd word ! Aanrader !!

Na mijn 1e auto (vw polo 6N2) volledig hier uitbesteed te hebben en een zeer fijne ervaring er aan overgehouden te hebben, de opvolger hier uiteraard ook weer volledig gedaan..
zeker vakkundige vakman!
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Zeer up 2 date m.b.t. techniek van installatie en de nieuwste folies!
En de “after care” is er ook super!
Kwaliteit/prijs 10 van 10!

Full Service Ramen tinten

(Door panelen te demonteren komt er nooit vocht achter de panelen. Een werkwijze die ons onderscheidt van andere tinters)

Met certificaat

Neem contact op