Veel gestelde vragen

Op zoek naar het beste bedrijf voor ramen tinten in Limburg?
Tint4All adviseert u graag op een eerlijke manier.

► FAQ ◄

Veel gestelde vragen over ramen tinten

Onderhoudsvoorschriften

Gebruik alleen zachte katoenen, microvezel op papieren doeken. Gebruik GEEN schuurspons, schuurmiddel of stugge papieren producten. Het oppervlak van de folie is namelijk wel krasvast maar niet krasbestendig. Voorzichtigheid gedurende het schoonmaken zorgt ervoor dat de folie schoon en helder blijft voor een lange periode.

Welk merk folie gebruiken jullie?

Wij gebruiken folie van het topmerk Johnson Window Films, marktleider op het gebied van raamfolies.

Welke voorbereidingen moet ik als klant treffen?

De auto dient vooraf gewassen te worden van de buitenkant en de binnenkant(i.v.m. de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in kofferruimte thuislaten.

Is de keuze van de folie van invloed op de prijs?

Nee, de keuze van de folie heeft geen invloed op de prijs.

Geldt er een wettelijke beperking voor het tinten?

Ja, echter alleen op de voorste 2 draairamen en de voorruit, deze mogen tot maximaal 55% getint worden. Alle overige ramen kunnen onbeperkt worden getint.

Wordt de folie op de voorste 2 draairamen gemeten?

Ja, wij hanteren dezelfde meet apparatuur als de politie, waarmee wij exact kunnen meten tot hoe ver het glas getint is en u krijgt bij ons ook een certificaat erbij.

Is getint glas af fabriek warmte werend?

Nee, warmtewering kan alleen worden verkregen door het monteren van een window film. Al onze folies zijn voorzien van een filmlaag die het mogelijk maakt om warmtewering te realiseren.

Wordt de ontvangst van de TOM TOM en GSM niet verhindert bij het monteren van een window film?

Nee, wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit window film zodat wij er zeker van zijn dat er nooit geen weerstand op zal gaan treden.

Aan welke zijde wordt de folie geplakt?

De folie wordt aan de binnenzijde van de raam geplakt.

Is de folie geschikt voor achterruitverwarming?

Ja. Het is zelfs zo dat door de folie de ruit 80% minder zal beslaan. Dit heeft als voordeel dat daardoor de achterruitverwarming minder vaak hoeft te worden gebruikt.

Is de folie krasbestendig?

Ja. Indien dat niet zou zijn, dan zou de folie al bij het openen van de ramen krassen vertonen. De toplaag van de folie is uiterst hard, krasbestendig en heeft een lange levensduur. (bij normaal gebruik)

Waar kan ik het beste mijn ramen mee poetsen?

Het is belangrijk dat u er rekening mee houdt dat u geen glas meer poetst maar folie. Daarom raden wij alleen maar raamreinigers aan die “tint safe”zijn. Dat wil zeggen geen agressieve producten zoals glassex en ammoniak houdende producten.

 

Kan ik ook met pin betalen?

Uiteraard kunt u bij ons contant en met PIN betalen. Betalen met PIN heeft onze voorkeur.

 

Wat valt er onder levenslange garantie?

Wij conformeren ons aan de garantiebepalingen van onze leverancier Johnson Window Films:

Garantie wordt gegeven aan de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar en geldt, zonder beperking, niet in geval van glasbreuk, verwaarlozing, verkeerde behandeling, misbruik, ongeluk of keuze van folieproduct. De garantie op HP folie (aanduiding MN) geldt levenslang. De aansprakelijkheid van Tint4All onder deze garantie is maximaal gelijk aan de kosten van de oorspronkelijke installatie. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om het product te gebruiken in overeenstemming met de instructies van Tint4All en met geldende wetten en voorschriften.

Klanten reviews

“Na verschillende aanbieders gesproken te hebben kreeg ik bij Joost direct een goed en vertrouwd gevoel. Zijn persoonlijke aanpak drive voor perfectie hebben gezorgd voor een “onzichtbare” raamfolie die super strak op mijn Audi A3 zit.”  

Suzanne Zegers

“Na mijn 1e auto (vw polo 6N2) volledig hier uitbesteed te hebben en een zeer fijne ervaring er aan overgehouden te hebben, de opvolger hier uiteraard ook weer volledig gedaan.. zeker vakkundige vakman! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden! Zeer up 2 date m.b.t. techniek van installatie en de nieuwste folies! En de “after care” is er ook super! Kwaliteit/prijs 10 van 10!”

Natascha van Hinsberg