gratis Anti regen behandeling

Tijdelijk GRATIS anti regen behandeling voor beter zicht in de regen. Geldt bij ramen tinten vanaf de B-stijl.

► TIJDELIJKE ACTIE: GRATIS ANTI REGENBEHANDELING t.w.v. € 75,- ◄

Waarom anti regenbehandeling?

De behandeling van uw voorruit en ramen van de voorportieren met deze speciale Rain Repellant maakt rijden in natte weeromstandigheden vele malen veiliger. De Rain Repellant zorgt voor een sterke, waterbestendige en vuilwerende coating op autoruiten. Deze coating voorkomt dat uw zicht wordt belemmerd door (plotselinge) zware regenval, waardoor rijden in de regen veel veiliger is.

Nu helemaal GRATIS bij ramen tinten

Tijdelijk ontvangt u een GRATIS anti regen behandeling van de voorruit én beide ramen van de voorportieren als u uw ramen (vanaf de B-stijl) door ons laat tinten. Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe werkt het?

Met een Rain Repellant coating behandeling worden uw autoruiten waterafstotend, waardoor uw zicht tijdens hevige regenval goed blijft. Bijkomend voordeel is dat de coating vuil- en vorst afstotend is, waardoor u tijdens de wintermaanden minder hoeft te krabben en u de ruiten veel beter schoon houdt. De coating wordt handmatig op de ruit aangebracht en zorgt er voor dat het water dat op de voorruit terecht komt niet langzaam naar beneden loopt, maar als druppels wegrollen. Dit zorgt voor beter zicht bij regen en in het donker. De coating blijft 2-3 maanden zitten.

Gratis 2e behandeling

Als extra service kunt u de behandeling na 2-3 maanden bij Tint4All gratis laten herhalen. Zo bent u verzekerd van vele veilige kilometers tijdens de komende herfst- en wintermaanden. 

Klanten reviews

“Na verschillende aanbieders gesproken te hebben kreeg ik bij Joost direct een goed en vertrouwd gevoel. Zijn persoonlijke aanpak drive voor perfectie hebben gezorgd voor een “onzichtbare” raamfolie die super strak op mijn Audi A3 zit.”  

Suzanne Zegers

“Na mijn 1e auto (vw polo 6N2) volledig hier uitbesteed te hebben en een zeer fijne ervaring er aan overgehouden te hebben, de opvolger hier uiteraard ook weer volledig gedaan.. zeker vakkundige vakman! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden! Zeer up 2 date m.b.t. techniek van installatie en de nieuwste folies! En de “after care” is er ook super! Kwaliteit/prijs 10 van 10!”

Natascha van Hinsberg